Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 23:30
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Vīnogu torte Mīlas skūpsts
Sastāvdaļas 

biskvīta mīklai

100 gr. melnā šokolāde
20 gr. sviests
4 olas
šķipsna sāls
150 gr. cukurs
1 pac. vaniļas cukurs
60 gr. mandeles
60 gr. milti
2 tējkarotes cepampulvera

krēmam

27 gr. želantīns
2 olas
150 gr. cukurs
200 ml. sarkanvīns
250 ml. saldais krējums
250 gr. tumši sarkanu vīnogu ( bez kauliņiem)
4 ēd. karotes melno upeņu ievārījuma
250 ml. sarkano vīnogu sula


Pagatavošana

Samaļ mandeles. 

4 olas sadala: atsevišķi dzeltenumi, atsevišķi baltumi.


Sakuļ baltumus cietās putās. Dzeltenumiem pieber cukuru un sakuļ gaišā masā.

Izkausē šokolādi un sviestu.


Cepamtraukā 26 cm diametrā, ieklāj cepampapīru. Samaisa visas mīklas sastāvdaļas viendabīgā masā, lej cepamtraukā, liek cepties 180 grādos 30 minūtes.


Uzbriedina 17 gr. želatīna.

2 dzeltenumus atdala no baltumiem un samaisa ar 100 gr. cukura.


Olu dzeltenumu masai, karstā ūdens peldē, piejauc sarkanvīnu un karsē 3 minūtes.


Piejauc masai želantīnu, maisa līdz tas izkūst. Pārliek auksta ūdens peldē un maisa līdz masa pilnīgi atdziest.

Sakuļ saldo krējumu cietās putās.

Olu baltumus atcevišķi sakuļ cietās putās.

Putukrējumam piejauc klāt olu baltumu masu un vīna masu.


Izņem biskvītu, atdzesē, sagriež 3 daļās.


Pirmo biskvīta daļu liek cepamtraukā, parklāj ar upeņu ievārījumu.


Otro biskvīta daļu liek virsū un pārklāj ar lielāko daļu vīna krēma, ieber ogas.


Trešo biskvīta daļu liek virsū un pārlej ar atlikušo vīna krēmu. Liek uz 3 stundām ledusskapī.


Uzbriedina 10 gr. želatīna.

Karstā ūdens peldē uzkarsē 50gr. sulas.

Pievieno uzbriedinātu želantīnu, samaisa, tad piejauc atlikušo sulu.


Pārlej tortes virskārtu un liek ledusskapī uz nakti.


Pirms pasniegšanas dekorējam ar šķidro glazūru.


Gatavs!





Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1652 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi