Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam mandeļu skaidiņas dekorēšanai Pagatavošana Nomizo burkānus un sarīvē uz smalkās rīves. Saputo eļļu ar cukuru. Pa vienai pievieno olas, saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un garšvielām. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. Pievieno sarīvētos burkānus un samaisa. Beigās sasmalcina riekstus, pievieno mīklai un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Krēmsieram pievieno pūdercukuru, mīkstu sviestu un saputo. Vienu biskvīta ripuli pārsmērē ar krēmu, liek virsū otru biskvītu un visu torti pārsmērē ar krēmu. Dekorē ar mandeļu skaidiņām un atlikušo krēmu. Liek uz 5-6 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1767
| Atslēgvārdi: |