Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:35
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Burkānu krēma torte ar riekstiem

Sastāvdaļas

Mīklai
burkāni - 500 g
cukurs - 400 g
milti 320 g
4 olas
augu eļļa - 250 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
soda - 1 tējk.
sāls - 1 tējk.
kanēlis - 1 tējk.
sarīvēts muskatrieksts - ¾ tējk.
valrieksti - 130 g

Krēmam
krēmsiers Filadelfija - 450 g
sviests - 110 g
pūdercukurs - 500 g

mandeļu skaidiņas dekorēšanai

Pagatavošana

Nomizo burkānus un sarīvē uz smalkās rīves.

Saputo eļļu ar cukuru.

Pa vienai pievieno olas, saputo.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un garšvielām. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. Pievieno sarīvētos burkānus un samaisa. Beigās sasmalcina riekstus, pievieno mīklai un samaisa.

Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes. 

Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.

Pagatavo krēmu. 

Krēmsieram pievieno pūdercukuru, mīkstu sviestu un saputo.

Vienu biskvīta ripuli pārsmērē ar krēmu, liek virsū otru biskvītu un visu torti pārsmērē ar krēmu. Dekorē ar mandeļu skaidiņām un atlikušo krēmu.

Liek uz 5-6 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 1767 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Riekstu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi