Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:54
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Putukrējuma torte
Sastāvdaļas

12 olas
2 pac. vaniļas cukura
cukurs
3 pac. putukrējums
dzērveņu zafte
12 ēd. k. miltu
augļu asorti dekoram vai paradīzes ābolīši

Pagatavošana

Katrai tortes ripai 4 olas iesit metāla bļodā, pieber 4 ēd. k. ar kaudzi cukuru un vaniļu. Ar putojamo puto ar roku, kad viendabīga masa, uz mazas uguns uzliek bļodu un klopē, kamēr stingrās putās/pikās. jāklopē ilgi, lai ripa būtu piepūtusies cepjot, savādāk sanāks plāna 'pļeka". Tad ēd. k. miltu iesijā un iecilā ar putojamo, tā pa vienai kopā 4 ēd. k.

Sagatavo toršu formu (cepamā paīra aplītis jāizgriež formai un jāieklāj). Tad iecilā ar karoti masu un izlīdzina virsmu. Uz max 200 C liek iekšā, cepj kamēr sapūšas, apm 15 - 20 min
Izņēm ārā, apgriež rinķī ar nazi un izgāž. Noņēm paīru.

Šādi kopā jāizcepj 3 ripas - katru cept atsevišķi. Pagaidīt, lai atdziest.
Uz paplātes uzliek 1 ripu un smērē dzērveņu zafti. Tad sakultu putukrējumu ar vaniļu uzsmērē, liek virsū nākamo ripu un atkārto to pašu. Liek virsū trešo ripu. Visu (arī malas) bagātīgi apsmērē ar putukrējumu. Dekorē ar augļiem.

Ieliek ledusskapī līdz nākošajai dienai, lai viss labi sasūcās.


Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 1215 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi