Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:14
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Karaliskā biezpiena kūka
Sastāvdaļas 

olas - 4 gab.
Dr. Oetker karaliskā pīrāga maisījums
biezpiens - 500 g
sviests (mīklai) - 100 g
sviests (pildījumam) - 150 g


Pagatavošana

Gatavo mīklu.
Miltu maisījumam pievieno 1 olu un 100 g mīksta sviesta. Samīca stingru mīklu un sadala divās daļās. Aptuveni vienu ceturtdaļu liek uz 30 minūtēm saldētavā, lai sasalst.



Gatavo pildījumu.
Biezpienu, maisījumu pildījumam, trīs olu dzeltenumus un izkausētu sviestu sakuļ. Pēc tam pievieno sakultu olu baltumu un lēnām iecilā.


Mīklu klāj veidnē un veido maliņas, vismaz 2 cm.


Pa virsu lej pildījuma masu.


Uzrīvē sasalušo mīklu.


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180° C apmēram 50 minūtes.


Lai labi garšo!


Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 3418 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi