Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam kakao pulveris dekorēšanai Pagatavošana Samaļ mandeles. Notīra burkānus un sarīvē uz smalkās rīves. Nomizo apelsīnu un sagriež nelielos gabaliņos. Miltiem pievieno cepamo pulveri, samaltās mandeles, cukuru, garšvielas, eļļu, ābolu biezeni un samaisa. Tad pievieno burkānus un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar miltiem un klāj mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 50-55 minūtes. Izcepto biskvītu atstāj formā un ļauj atdzist. Želatīnam uzlej ūdeni un ļauj uzbriest un izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienam pievieno, cukuru, vaniļas cukuru, sablendētu banānu un saputo. Tad pievieno želatīnu un labi samaisa. Lej biezpiena masu uz atdzesētā biskvīta un izlīdzina. Tortes virsu pārkaisa ar kakao un ar zobu bakstāmo kociņu veido rakstu. Liek uz 3-4 stundām ledusskapī sastīvēt. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar apgrauzdētām mandeļu skaidiņām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2078
| Atslēgvārdi: |