Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 25.04.2024, 07:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena torte Valentīndienai
Sastāvdaļas

Pamatam
auzu pārslu cepumi - 160 g
kviešu miltu cepumi - 320 g
sviests - 240 g
tumšā šokolāde - 200 g
saldais krējums - 7 ēd.k.

Pildījumam
biezpiens - 600 g
cukurs - 8 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 paciņa
saldais krējums 10%- 10 ēd.k.
želatīns - 2½ ēd.k.
saldais krējums 35% - 500 ml
liķieris - 2 ēd.k.

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus.


Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa.


Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām (28 cm), mazliet pieblietē un veido maliņas.

Šokolādi salauž gabaliņos, pielej saldo krējumu un, maisot, izkausē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa.


Izkausēto šokolādi lej uz cepumu pamata un izlīdzina. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī sastīvēt.


Tikmēr pagatavo pildījumu.

Želatīnam uzlej 125 ml ūdens un atstāj uzbriest.

Biezpienam pievieno 6 ēdamkarotes cukura, vaniļas cukuru, 10 ēdamkarotes saldā krējuma un saputo.


Saldajam krējumam pievieno 2 ēdamkarotes cukura un saputo.


Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē un mazliet padzesē.

Biezpiena masai pievieno putukrējumu, želatīnu, liķieri un pāris minūtes saputo.
 

Liek pildījumu tortes formā, izlīdzina un liek uz 5 stundām ledusskapī sastīvēt. 

Dekorē pēc patikas.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 2680 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi