Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Ņemam iebiezināto pienu ar cukuru un liekam vārīties ūdenī apmēram divas ar pusi stundas! Visu laiku skatāmies, lai bundžiņa ir ūdenī! Gatavojam kūkai mīklu! 150 g sviesta sakuļam ar balto un brūno cukuru (abus pa 20 g), pievienojam izsijātus miltus (150 g) un kādus 30 g maltus rīsus (lai mīkla būtu kraukšķīga) un samaisa. Var ielikt ledusskapī, lai ievelkas. Tad ievietojam kūkas formā (ar noņemamo apakšu), apakšā ieklājot cepamo papīru, mazliet sadurstam ar dakšiņu un cepam 150°C apmēram 40 minūtes, līdz paliek brūna. Atdzesē! Liekam kopā! Uz izceptā tortes pamata klājam novārīto karameli (ideāli, ja vēl silta), tad ripiņās sagrieztus banānus (klāj visu kūku vienā kārtā) un pa virsu putukrējumu (apmēram 400 g), kurā pēc receptes pašās putošanas beigās ielejam vienu tējkaroti šķīstošas kafijas! Gatavs! | |
Skatījumu skaits: 1319
| Atslēgvārdi: |