Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 05:31
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Jubilejas kūka
Ņemam iebiezināto pienu ar cukuru un liekam vārīties ūdenī apmēram divas ar pusi stundas! Visu laiku skatāmies, lai bundžiņa ir ūdenī!

Gatavojam kūkai mīklu!
150 g sviesta sakuļam ar balto un brūno cukuru (abus pa 20 g), pievienojam izsijātus miltus (150 g) un kādus 30 g maltus rīsus (lai mīkla būtu kraukšķīga) un samaisa. 
Var ielikt ledusskapī, lai ievelkas.

Tad  ievietojam kūkas formā (ar noņemamo apakšu), apakšā ieklājot cepamo papīru, mazliet sadurstam ar dakšiņu un cepam 150°C apmēram 40 minūtes, līdz paliek brūna.
Atdzesē!

Liekam kopā!

Uz izceptā tortes pamata klājam novārīto karameli (ideāli, ja vēl silta), tad ripiņās sagrieztus banānus (klāj visu kūku vienā kārtā) un pa virsu putukrējumu (apmēram 400 g), kurā pēc receptes pašās putošanas beigās ielejam vienu tējkaroti šķīstošas kafijas! 

Gatavs!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 958 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi