Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 3 burkāni 220g cukurs 4 olas šķipsniņa sāls 1 ēdamk. cepampulveris 200ml augu eļļas 260g milti Šokolādes glazūrai: 4 ēdamk. cukurs 4 ēdamk. kakao 2 ēdamk. sviests 2 ēdamk. piens Gatavošana Burkānus sagriež mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un kuļ ar blenderi, kamēr iegūta vienmērīga, krēmīga massa. Lej iepriekš ietaukotā un ieeļļotā kēksa formā. Cepšanas laiks 45 minūtes. Kad kūka ārā no cepeškrāsns, gatavo glazūru. Samaisa visas sastāvdaļas un, sildot uz lielas uguns, kamēr sviests izkūst un masa uzvārās. Ļauj nostāvēties 5 minūtes, tad pārlej burkānkūkai. | |
Skatījumu skaits: 2746
| Atslēgvārdi: |