Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Trešdiena, 24.04.2024, 04:57
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Banānu-ķirbju rupjmaizes kūka
Sastāvdaļas

450 g stingra ķirbja bez mizas
110 g fruktozes
500 g biezpiena
140 g banāna
160 ml salda krējuma
15 g žāvēta, cukurota ingvera, sagriezts ļoti mazos gabaliņos
250 g rupjmaizes, piem. „Ķelmēnu”

Šī ir nedaudz neparasta kūka – tai par pamatu ir ņemta rupjmaize, un pildījumā – sablendēts salds ķirbis ar biezpienu (var arī krēmsieru vai rikotu) un olu vietā banāns, kas dod nedaudz interesantu garšu. Saldinātājs – fruktoze.

Pagatavošana

Liek katlā tvaicēties ķirbjus, līdz tie pilnībā mīksti. Atdzesē. Sablendē.

Sakarsē krāsni 190°C. 

Ietauko kūkas pannu ar sviestu. Sadrupina rupjmaizi palielos gabalos un izklāj pa visu formu. Pēc iespējas ciešāk, lai ir maz caurumu, bet tas nekas, ja arī ir kādi caurumi.

Izberž biezpienu caur sietu. Sablendē banānu, lai ir pilnīga putra.

Liek bļodā biezpienu, saldu krējumu un fruktozi un ar mikseri saputo, līdz ir vienmērīga masa, apmēram minūti. Tad pievieno banānu un puto vēl 1 minūti. Beigās pievieno ķirbi un vēlreiz saputo, lai viss samaisās.

Iejauc ingveru un visu masu lej pannā uz rupjmaizes. Liek krāsns vidējā nodalījumā un cep augšas un apakšas režīmā, līdz ir gatavs, kādas 45 minūtes.

Izņem ārā un atdzesē. Vislabāk, protams, garšo tieši vēsa.


Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 2305 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi