Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 200 g margarīna vai sviesta 85 g cukura 1 tējk. vaniļas cukura 3 olas 1 tējk. cepamā pulvera 200 g kviešu miltu 200 g malta biezpiena no 1 citrona izspiesta sula 3 nektarīni 400 g saldētu aveņu apm. 200 g vīnogu želejas Pagatavošana Saputo taukvielas un cukuru. Pievieno vaniļas cukuru. Olas dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus pa vienam iemaisa taukvielās. Maisot pievieno cepamo pulveri, miltus, pusi no biezpiena un citrona sulu. Baltumus saputo stingrās putās. Uzmanīgi iecilā mīklā. Mīklu liek taisnstūra veidnē ar augstām malām, kas pārklāta ar cepamo papīru. Cep 200°C 20-25 minūtes. Kūkas pamatu atdzesē un liek uz servējamās paplātes. Apziež ar atlikušo biezpienu. Nektarīnus nomizo un sadala uz pusēm. Sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Nektarīnus un avenes kārto uz kūkas pamata skaistās joslās. Pārlej ar atkausētu želeju. | |
Skatījumu skaits: 2384
| Atslēgvārdi: |