Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 23.04.2024, 13:44
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Aveņu - nektarīna kūka
Sastāvdaļas

200 g margarīna vai sviesta
85 g cukura
1 tējk. vaniļas cukura
3 olas
1 tējk. cepamā pulvera
200 g kviešu miltu
200 g malta biezpiena
no 1 citrona izspiesta sula
3 nektarīni
400 g saldētu aveņu
apm. 200 g vīnogu želejas

Pagatavošana

Saputo taukvielas un cukuru.

Pievieno vaniļas cukuru. Olas dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus pa vienam iemaisa taukvielās.

Maisot pievieno cepamo pulveri, miltus, pusi no biezpiena un citrona sulu.

Baltumus saputo stingrās putās. Uzmanīgi iecilā mīklā.

Mīklu liek taisnstūra veidnē ar augstām malām, kas pārklāta ar cepamo papīru.

Cep 200°C 20-25 minūtes. Kūkas pamatu atdzesē un liek uz servējamās paplātes.

Apziež ar atlikušo biezpienu.

Nektarīnus nomizo un sadala uz pusēm. Sagriež ļoti plānās šķēlītēs.

Nektarīnus un avenes kārto uz kūkas pamata skaistās joslās. Pārlej ar atkausētu želeju.



Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 2333 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi