Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:35
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Apelsīnu kafijas kūka
Sastāvdaļas

Mīklai
100 g apelsīnu sulas (no viena liela apelsīna) 
1 tējk. rīvētas apelsīna mizas 
240 g miltu 
3 tējk. cepamā pulvera 
60 g sviesta 
1 ola 
50 g piena 
1 tējk. vaniļas 
50 g cukura 
sāls.
 
Glazūrai 
100 g cukura 
2 ēdamk. rīvētas apelsīna mizas 
1/2 tējk. kanēļa 
1 tējk. mīksta sviesta

Pagatavošana 

Lai pagatavotu mīklu, sajauc kopā miltus, cepamo pulveri, cukuru, mazliet sāls, pieber rīvētu apelsīna mizu. Pieliec sviestu un visu mīci ar rokām, laižot caur pirkstiem, līdz izveidojas viendabīgi drumstalaina masa.

Atsevišķā traukā samaisi labi sakultu olu, pienu, apelsīnu sulu un vaniļu, visu šo maisījumu pielej drumstalainajai masai, kas iepriekš samaisīta. Visu viegli ar daksiņu samaisi tikai tik daudz, lai nav sausu miltu.

Mīklu pildi ietaukotā četrstūra formas cepampannā (izmantoju cepampannu ar izmēriem 26cmx19cm).

Pagatavo glazūru. Traukā, ar rokām maisot un drupinot, sajauc cukuru, rīvētu apelsīna mizu, kanēli un sviestu. Pārber pāri kūkas mīklai.

Liec iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 30 minūtes 200 grādos.




Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 655 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi