Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai 100 g apelsīnu sulas (no viena liela apelsīna) 1 tējk. rīvētas apelsīna mizas 240 g miltu 3 tējk. cepamā pulvera 60 g sviesta 1 ola 50 g piena 1 tējk. vaniļas 50 g cukura sāls. Glazūrai 100 g cukura 2 ēdamk. rīvētas apelsīna mizas 1/2 tējk. kanēļa 1 tējk. mīksta sviesta Pagatavošana Lai pagatavotu mīklu, sajauc kopā miltus, cepamo pulveri, cukuru, mazliet sāls, pieber rīvētu apelsīna mizu. Pieliec sviestu un visu mīci ar rokām, laižot caur pirkstiem, līdz izveidojas viendabīgi drumstalaina masa. Atsevišķā traukā samaisi labi sakultu olu, pienu, apelsīnu sulu un vaniļu, visu šo maisījumu pielej drumstalainajai masai, kas iepriekš samaisīta. Visu viegli ar daksiņu samaisi tikai tik daudz, lai nav sausu miltu. Mīklu pildi ietaukotā četrstūra formas cepampannā (izmantoju cepampannu ar izmēriem 26cmx19cm). Pagatavo glazūru. Traukā, ar rokām maisot un drupinot, sajauc cukuru, rīvētu apelsīna mizu, kanēli un sviestu. Pārber pāri kūkas mīklai. Liec iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 30 minūtes 200 grādos. | |
Skatījumu skaits: 1051
| Atslēgvārdi: |