Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 28.03.2024, 20:10
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Ābolu - biezpiena kūka
Sastāvdaļas

Mīkla
Sviests 200g
Cukurs 1 glāze/ 200g
Milti 13 ēdamkarotes ar kaudzi
Olu dzeltenumi 4 gab.

Pildījums
Biezpiens 600g
Olu dzeltenumi 3 gab.
Cukurs 1 glāze
Āboli 6 gab. vidēja lieluma

Virsma
Visi olu baltumi, 7 gab.
50 g pūdercukura

Pagatavošana

Sviestam jābūt mīkstam, tam pieber klāt cukuru, miltus, olu dzeltenumus un visu sajauc. 

Tad mīklu liek pannā (aptuveni 35 x 25 cm) un ar pirkstiem to izlīdzina, izklājot pa visu pannu.

Gatavo pildījumu – biezpienu, dzeltenumus un cukuru (150g) samaisa viendabīgā masā. 

Pildījumu lej virsū mīklai. 

Abolus sagriež šķēlītēs, un kārto virsū pildījumam. 

Liek sakarsētā krāsnī 180°C, cep 40 min., līdz mīklas maliņa sāk palikt zeltaini brūna. 

Kamēr kūka cepas, sakuļ olu baltumus ar cukuru 50g. 

Kad kūka gatava, izņem no krāsns, karstai kūkai pārlej saputoto baltumu. Ieliek atpakaļ krāsnī uz 3–5 min, līdz baltums iegūst viegli zeltainus pieskārienus. Ņem ārā un pasniedz siltu.







Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 5700 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 4.5/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi