Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīkla Sviests 200g Cukurs 1 glāze/ 200g Milti 13 ēdamkarotes ar kaudzi Olu dzeltenumi 4 gab. Pildījums Biezpiens 600g Olu dzeltenumi 3 gab. Cukurs 1 glāze Āboli 6 gab. vidēja lieluma Virsma Visi olu baltumi, 7 gab. 50 g pūdercukura Pagatavošana Sviestam jābūt mīkstam, tam pieber klāt cukuru, miltus, olu dzeltenumus un visu sajauc. Tad mīklu liek pannā (aptuveni 35 x 25 cm) un ar pirkstiem to izlīdzina, izklājot pa visu pannu. Gatavo pildījumu – biezpienu, dzeltenumus un cukuru (150g) samaisa viendabīgā masā. Pildījumu lej virsū mīklai. Abolus sagriež šķēlītēs, un kārto virsū pildījumam. Liek sakarsētā krāsnī 180°C, cep 40 min., līdz mīklas maliņa sāk palikt zeltaini brūna. Kamēr kūka cepas, sakuļ olu baltumus ar cukuru 50g. Kad kūka gatava, izņem no krāsns, karstai kūkai pārlej saputoto baltumu. Ieliek atpakaļ krāsnī uz 3–5 min, līdz baltums iegūst viegli zeltainus pieskārienus. Ņem ārā un pasniedz siltu. | |
Skatījumu skaits: 5817
| Atslēgvārdi: |