Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Smilšu mīklas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru, olas dzeltenumu un ''sagriež'' maigu krēmu. Tad iesijā miltus, cepamo pulveri un ātri samīca mīklu. Izrullē apmēram 19x25 cm lielu plāksni, klāj uz plāts un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklas pamatu liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 12 minūtes. Riekstus apgrauzdē, noloba miziņu un sasmalcina blenderī. Pieber cukuru un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās. Pievieno riekstus ar cukuru un lēnām samaisa. Beigās iesijā miltus un samaisa. Smērē uz izceptā smilšu mīklas biskvīta, liek cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 25 minūtes. Izcepto pīrāgu vēl siltu sagriež gabaliņos un ļauj vēl pāris stundas atdzist un pakalst. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1470
| Atslēgvārdi: |