Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 15 sadrupināti cepumi, vēlams no rupja maluma miltiem (Digestive). Var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus 2 ēdamkarotes Dansukker niedru cukura "Demerara" 50 g sviesta vai margarīna 4 paskābi āboli 4 ēdamkarotes Dansukker niedru cukura "Demerara" 1 ēdamkarote kanēļa 25 g sviesta vai margarīna 250 g svaigā siera ("Filadelfijas", "Kārums" vai tml.) 200 ml saldā krējuma 2 ēdamkarotes niedru cukura "Demerara" 1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu Rotājumam 150 ml saldā krējuma pēc vēlēšanās - laims vai citrons Pagatavošana Sadrupina cepumus un izkausē taukvielas. Sajauc cepumu druskas, taukvielas un niedru cukuru. Ievieto izveidoto masu kūkas formā ar atdalāmu apakšdaļu. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež ābolus daiviņās. Daiviņas apcep taukvielu, niedru cukura un kanēļa maisījumā. Uzliek daiviņas uz kūkas pamatnes. Sakuļ krējumu putās kopā ar niedru cukuru un vaniļas cukuru. Uzmanīgi iejauc svaigo sieru putukrējumā. Pārlej maisījumu āboliem un ieliek kūku aukstumā. Saputo rotājumam izmantojamo krējumu. Izņem kūku no formas un uzliek uz tās mazas piciņas putukrējuma. Ja vēlas, var rotāt ar sarīvētām laima vai citrona miziņām. | |
Skatījumu skaits: 1394
| Atslēgvārdi: |