Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 25.04.2024, 23:40
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Ābolu un siera kūka
Sastāvdaļas

15 sadrupināti cepumi, vēlams no rupja maluma miltiem (Digestive). Var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus 
2 ēdamkarotes Dansukker niedru cukura "Demerara" 
50 g sviesta vai margarīna 
4 paskābi āboli 
4 ēdamkarotes Dansukker niedru cukura "Demerara" 
1 ēdamkarote kanēļa 
25 g sviesta vai margarīna 
250 g svaigā siera ("Filadelfijas", "Kārums" vai tml.) 
200 ml saldā krējuma 
2 ēdamkarotes niedru cukura "Demerara" 
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu 

Rotājumam 
150 ml saldā krējuma 
pēc vēlēšanās - laims vai citrons

Pagatavošana

Sadrupina cepumus un izkausē taukvielas. Sajauc cepumu druskas, taukvielas un niedru cukuru. Ievieto izveidoto masu kūkas formā ar atdalāmu apakšdaļu.

Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež ābolus daiviņās. Daiviņas apcep taukvielu, niedru cukura un kanēļa maisījumā. Uzliek daiviņas uz kūkas pamatnes.

Sakuļ krējumu putās kopā ar niedru cukuru un vaniļas cukuru. Uzmanīgi iejauc svaigo sieru putukrējumā. Pārlej maisījumu āboliem un ieliek kūku aukstumā.

Saputo rotājumam izmantojamo krējumu. Izņem kūku no formas un uzliek uz tās mazas piciņas putukrējuma. Ja vēlas, var rotāt ar sarīvētām laima vai citrona miziņām.


Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 1355 | Atslēgvārdi: Siera tortes, Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi