Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Selgas šokolādes cepumi (paciņu)
Sviests 100 g
Persiku kompots
Svaigais siers Kārums 3 gab. vai jebkurš cits
Cukurs
Želatīns
Pagatavošana
Šī kūka ir ļoti ātri pagatavojama un bezgala garšīga.
Sadrupina Selgas šokolādes cepumus( 1.paciņu) un pievieno izkausētu sviestu ( 100 g.), samaisa un liek kā formas pamatu, cepumus kārtīgi piespiež ar glāzi pie formas apakšas. Liek ledusskapī.
Sablende 1 bundžu ar persiku kompotu, pievienojot tam svaigo sieru ( Svaigais siers Kārums 3 gab. vai jebkurš cits), cukurs ( pēc garšas).
Nedaudz atdzesē želatīnu ( ap.no 15.g.līdz pat paciņai, atkarībā no masas daudzuma) un ar visu ūdeni lej klāt masai. Kārtīgi samaisa.
Iegūto siera masu lej pāri drupinātajiem cepumiem. Dekorē ar sagrieztām persiku šķēlītēm.
Liek ledusskapī uz visu nakti vai apmēram 8 stundām.
Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 2938
| Atslēgvārdi: |