Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Riekstu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas valrieksti - 160 g Dekorēšanai Pagatavošana Apgrauzdē valriekstus un sasmalcina blenderī. Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno izkausētu sviestu, samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, sasmalcinātajiem riekstiem, pievieno olu masai un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Zemeņu ievārījumu samaisa ar citronu sulu, notecina sīrupu. Atdzesēto pīrāgu bagātīgi pārlej ar pagatavoto zemeņu sīrupu, ļauj nedaudz ievilkties. Saputoto putukrējumu liek konditorejas maisiņā, dekorē pīrāgu un viducī liek zemeņu ievārījumu. Liek uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1450
| Atslēgvārdi: |