![]() |
![]() |
![]() |
Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai sviests - 200 g cukurs - 100 g 2 olas šokolāde - 200 g cepamais pulveris - 2 tējk. milti - 300 g Krēmam biezpiens - 400 g želatīns - 10 g ķirši bez kauliņiem - 300 g jogurts - 200 g cukurs - 50 g vaniļas cukurs - 2 tējk. Pagatavošana Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest. ![]() Pagatavo mīklu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. ![]() Sviestu saberž ar cukuru. ![]() Pievieno olas un samaisa. Pievieno izkausēto šokolādi un samaisa. ![]() Pieber miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu. ![]() Plātī klāj cepamo papīru, klāj mīklu un izlīdzina. ![]() Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Pagatavo krēmu. Uzbriedušo želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. ![]() Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. ![]() Pievieno ķiršus, jogurtu un samaisa. ![]() Pievieno želatīnu un samaisa. ![]() Uzmanīgi pārgriež atdzesēto biskvītu. ![]() Uz apakšējā biskvīta smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. ![]() ![]() Lai labi garšo! ![]() | |
Skatījumu skaits: 1408
| Atslēgvārdi: |