Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 23.04.2024, 17:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Šokolādes pīrāgs ar biezpiena krēmu
Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 200 g
cukurs - 100 g
2 olas
šokolāde - 200 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
milti - 300 g

Krēmam
biezpiens - 400 g
želatīns - 10 g
ķirši bez kauliņiem - 300 g
jogurts - 200 g
cukurs - 50 g
vaniļas cukurs - 2 tējk.

Pagatavošana

Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest.


Pagatavo mīklu.

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi.


Sviestu saberž ar cukuru.


Pievieno olas un samaisa.

Pievieno izkausēto šokolādi un samaisa.


Pieber miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu.


Plātī klāj cepamo papīru, klāj mīklu un izlīdzina.


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes.

Pagatavo krēmu.

Uzbriedušo želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.


Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa.


Pievieno ķiršus, jogurtu un samaisa.


Pievieno želatīnu un samaisa.


Uzmanīgi pārgriež atdzesēto biskvītu.


Uz apakšējā biskvīta smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt.



Lai labi garšo!


Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 1310 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi