Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai sviests - 200 g cukurs - 100 g 2 olas šokolāde - 200 g cepamais pulveris - 2 tējk. milti - 300 g Krēmam biezpiens - 400 g želatīns - 10 g ķirši bez kauliņiem - 300 g jogurts - 200 g cukurs - 50 g vaniļas cukurs - 2 tējk. Pagatavošana Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest. Pagatavo mīklu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Sviestu saberž ar cukuru. Pievieno olas un samaisa. Pievieno izkausēto šokolādi un samaisa. Pieber miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu. Plātī klāj cepamo papīru, klāj mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Pagatavo krēmu. Uzbriedušo želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Pievieno ķiršus, jogurtu un samaisa. Pievieno želatīnu un samaisa. Uzmanīgi pārgriež atdzesēto biskvītu. Uz apakšējā biskvīta smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1354
| Atslēgvārdi: |