Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 19.04.2024, 02:42
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Ruma torte ar krēmu
Sastāvdaļas

milti - 450 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
soda - 1 tējk.
sāls - ¼ tējk. 
sviests - 250 g
cukurs - 300 g
karameļu ekstrakts - 2 tējk. 
5 olas
piens - 250 ml. 

Krēmam
saldais krējums - 500 ml. 
pūdercukurs - 250 g
kakao - 1 ēd.k


Pagatavošana

Miltus samaisa ar cepamo pulveri, sodu un sāli.

Atdala olu dzeltenumus no olu baltumiem.

Sakuļ sviestu , brūno cukuru un karameļu ekstraktu krēmīgās putās. Pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.


Saputo olu baltumus stingrās putās.


Uzmanīgi iemaisa miltus sviesta masā, tad pievieno pienu un visu kārtīgi samaisa.


Cepamajā formā klāj cepamo papīru.


Ieliek pusi masas, izlīdzina un cep 180° C apmēram 35-45 minūtes.


15 minūtes atdzesē, izņem no trauka un liek uz stundu atdzist. Cep otru pusi, tad atkal stundu atdzesē.


Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru un kakao.


Biskvītus pārgriež uz pusēm. Biskvīta kārtas apslaka ar rumu, ļauj iesūkties.


Pārsmērē ar kakao krēmu , liek nākošo.


Veido četras kārtas.


Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes virsu un sānu malas.


Gatavo marcipāna rozes. Recepte šeit.
Rozītes gatavo dienu pirms tortes pagatavošanas.

Kārto rozītes, dekorē ar  pērlītēm.


Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 3816 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi