Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas milti - 450 g cepamais pulveris - 2 tējk. soda - 1 tējk. sāls - ¼ tējk. sviests - 250 g cukurs - 300 g karameļu ekstrakts - 2 tējk. 5 olas piens - 250 ml. Krēmam saldais krējums - 500 ml. pūdercukurs - 250 g kakao - 1 ēd.k Pagatavošana Miltus samaisa ar cepamo pulveri, sodu un sāli. Atdala olu dzeltenumus no olu baltumiem. Sakuļ sviestu , brūno cukuru un karameļu ekstraktu krēmīgās putās. Pa vienam iemaisa olu dzeltenumus. Saputo olu baltumus stingrās putās. Uzmanīgi iemaisa miltus sviesta masā, tad pievieno pienu un visu kārtīgi samaisa. Cepamajā formā klāj cepamo papīru. Ieliek pusi masas, izlīdzina un cep 180° C apmēram 35-45 minūtes. 15 minūtes atdzesē, izņem no trauka un liek uz stundu atdzist. Cep otru pusi, tad atkal stundu atdzesē. Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru un kakao. Biskvītus pārgriež uz pusēm. Biskvīta kārtas apslaka ar rumu, ļauj iesūkties. Pārsmērē ar kakao krēmu , liek nākošo. Veido četras kārtas. Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes virsu un sānu malas. Gatavo marcipāna rozes. Recepte šeit. Rozītes gatavo dienu pirms tortes pagatavošanas. Kārto rozītes, dekorē ar pērlītēm. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3879
| Atslēgvārdi: |