Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē sviestu un medu. Tad pievieno cukuru un turpina karsēt, līdz cukurs izkusis. Pievieno sodu un samaisa, līdz masa paliek gaišāka un palielinās apjomā. Pārtrauc karsēšanu un atdzesē. Atdzesētajai medus masai pievieno olas un samaisa. Beigās iesijā miltus un samīca mīklu. Mīklu sadala 8 vienādās daļās un izrullē. Ar šablonu izgriež apaļas plāksnes. Plātī klāj cepampapīru, liek mīklas plāksni. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 5-7 minūtes, biskvīts zeltaini brūns. Tāpat izcep pārējos biskvītus un atdzesē. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu, saputo un liek ledusskapī nedaudz sastīvēt. Izcep pārpalikušos mīklas atgriezumus, atdzesē un sablendē. Liek uz paplātes biskvītu, bagātīgi smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un smērē atkal krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Beigās torti pārkaisa ar drupačām un atstāj 4-5 stundas ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3640
| Atslēgvārdi: |