Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:36
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Mārtiņdienas medus kūka ar iebiezinātā piena krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 4 glāzes
2 olas
medus - 2 glāzes
cukurs - 1 glāze
soda - 1 tējk.
sviests - 200 g

Krēmam
iebiezinātais piens ar cukuru - 1 kārba
sviests - 200 g

Pagatavošana

Karstā ūdens peldē izkausē sviestu un medu.

Tad pievieno cukuru un turpina karsēt, līdz cukurs izkusis.

Pievieno sodu un samaisa, līdz masa paliek gaišāka un palielinās apjomā. Pārtrauc karsēšanu un atdzesē.

Atdzesētajai medus masai pievieno olas un samaisa.

Beigās iesijā miltus un samīca mīklu.

Mīklu sadala 8 vienādās daļās un izrullē.

Ar šablonu izgriež apaļas plāksnes.

Plātī klāj cepampapīru, liek mīklas plāksni.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 5-7 minūtes, biskvīts zeltaini brūns. Tāpat izcep pārējos biskvītus un atdzesē.

Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu, saputo un liek ledusskapī nedaudz sastīvēt.

Izcep pārpalikušos mīklas atgriezumus, atdzesē un sablendē.

Liek uz paplātes biskvītu, bagātīgi smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un smērē atkal krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Beigās torti pārkaisa ar drupačām un atstāj 4-5 stundas ievilkties.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 3640 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi