Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas iebiezināts piens ar cukuru - 1 bundžiņa vārīts iebiezinātais piens - 1/3 bundžiņas 2 olas milti - 1 glāze cepamais pulveris - 2 tējk. krējums - 400 g cukurs - 1/2 glāze rieksti - 100 g augļi ogas Pagatavošana Iebiezinātajam pienam pievieno olas un saputo. Pievieno miltus, cepamo pulveri un samaisa mīklu. Uz cepamā papīra zīme divus riņķus 20 cm diametrā. Klāj plātī cepamo papīru, lej uz katra riņķa apmēram 2-3 ēdamkarotes mīklas un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 7 minūtes, līdz biskvīts viegli brūns. Izceptajiem biskvītiem noņem cepamo papīru un atstāj dzesēties. Liek nākošo porciju mīklas un cep biskvītus. Vajadzētu sanākt 6 biskvītiem. Pagatavo krēmu. Saputo krējumu. Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļas cukuru un puto, līdz veidojas krēmīga masa. Liek uz paplātes biskvītu, smērē krēmu, liek banānu šķēlītes, ogas un pārkaisa ar sadrupinātiem riekstiem. Liek virsū otru biskvītu, smērē krēmu un liek ogas un banānu šķēlītes. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Tortes malas smērē ar krēmu, virsu ar vārīto iebiezināto pienu. Malas pārkaisa ar sadrupinātiem riekstiem. Dekorē pēc patikas. Liek uz nakti ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2138
| Atslēgvārdi: |