Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas
Smilšu mīklai
milti (glāze 250ml) - 3 glāzes
sviests - 250 g
cukurs - ½ glāze
2 olas
cepamais pulveris - 1 tējk.
šķipsniņa sāls
Pildījumam
skābs ievārījums
3 olu baltumi
cukurs - 200 g
Pagatavošana
Gatavojam smilšu mīklu. Recepte šeit.
Smilšu mīklu vienmērīgi klāj uz plāts, smērē pa virsu ievārījumu.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15-20 minūtes.
Tikmēr saputo olu baltumus pamazām pievienojot pūdercukuru. Saputo stingrās putās.
Izceļ no cepeškrāsns izcepto pamatu, klāj virsū saputoto olbaltumu masu un liek atpakaļ cepties.
Sākumā cep 15 minūtes 180°C, pēc tam temperatūru pazemina līdz 150°C un cep vēl apmēram 15 minūtes.
Bezē nebūs kraukšķīgs tas būs mīksts, bet stingrs.
Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 2705
| Atslēgvārdi: |