Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 1 glāze cukura 2 olas 125g sviesta vai margarīna 1 ēdamkarote šķīstošās kafijas 1 tējkarote sodas 3 glāzes miltu 3 ēdamkarotes medus konjaks 600g biezpiena 1 kārba vārīta kondensētā piena kokosriekstu skaidiņas Pagatavošna: Cukuru, olas, kafiju, sodu un medu samaisa, pieliek gabaliņos sagrieztu sviestu, karsē ūdens peldē, līdz masa dubultojusies, tad pamazām iemaisa miltus. No mīklas cep 3 kārtas (30 cm diametrā formā). Biezpienu ar kondensēto pienu sablenderē viendabīgā masā. Atdzisušas kārtas apslaka ar konjaku un sasmērē ar krēmu, pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām. | |
Skatījumu skaits: 2010
| Atslēgvārdi: |