|
|
|
| Šokolādes tortes [31] |
| Biezpiena tortes [20] |
| Medus tortes [3] |
| Augļu tortes [42] |
| Sāļas tortes [9] |
| Siera tortes [22] |
| Kāzu tortes [0] |
| Bērnu tortes [0] |
| Dažādas tortes [22] |
| Riekstu tortes [6] |
| Auzu pārslu torte [2] |
| Smilšu mīklas tortes [4] |
| Rauga mīklas tortes [0] |
| Pankūku receptes [1] |
| Jogurta tortes [0] |
| Krēma tortes [16] |
| Ruletes [8] |
| Kēksi [2] |
| Picas [3] |
.
.
| Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes |
| Tweet | |
| Sastāvdaļas 1 glāze cukura 2 olas 125g sviesta vai margarīna 1 ēdamkarote šķīstošās kafijas 1 tējkarote sodas 3 glāzes miltu 3 ēdamkarotes medus konjaks 600g biezpiena 1 kārba vārīta kondensētā piena kokosriekstu skaidiņas Pagatavošna: Cukuru, olas, kafiju, sodu un medu samaisa, pieliek gabaliņos sagrieztu sviestu, karsē ūdens peldē, līdz masa dubultojusies, tad pamazām iemaisa miltus. No mīklas cep 3 kārtas (30 cm diametrā formā). Biezpienu ar kondensēto pienu sablenderē viendabīgā masā. Atdzisušas kārtas apslaka ar konjaku un sasmērē ar krēmu, pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām. | |
| Skatījumu skaits: 2089 | Atslēgvārdi: | Reitings: 3.0/2 |