Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 25.04.2024, 17:26
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Torte «Raffaello»
Sastāvdaļas 

100 g miltu
100 g kartupeļu cietes
3 olas
150 g cukura
4 ēdamkarotes ūdens
3 tējkarotes cepampulvera
kondensētais piens ar cukuru 1 kārba
500 g maskarpones siera
150 g mandeļu
70 g kokosriekstu skaidiņu

Pagatavošana

Olas atdala no čaumalām, pielej ūdeni un sāk putot. Kad saputotas putas, lēnām ber klāt cukuru. Puto pāris minūtes. Tad pamazām liek klāt miltus, cieti, cepampulveri un 30 g kokosriekstu skaidiņas, turpina putot. Apaļā formā ieklāj cepampapīru, ielej mīklu un 180  grādos cep 30 minūtes.

Mandeles aplej ar vārošu ūdeni, patur 2 minūtes, ūdeni nolej, tad vēlreiz aplej ar vārošu ūdeni, ko pēc 2 minūtēm nolej. Noloba miziņas un mandeles liek uz pannas vai cepeškrāsnī nedaudz apgrauzdēties. Tad mandeles nedaudz sasmalcina. To var darīt dzirnaviņās vai kombainā, bet uzmanieties, lai rieksti nav pārāk smalki sasmalcināti. Labāk uzbērt uz dēlīša un ar mīklas rulli nedaudz sasmalcināt.

Maskarponi puto ar mikseri, lēnām pieliek kondensēto pienu.

Izcepto tortes pamatni atdzisušu pārgriež uz pusēm. Uz pirmās plāksnes liek pusi no krēma, virsū uzber visas mandeles. Uzliek otru kārtu, apsmērē ar pārējo krēmu virsmu un arī malas, apkaisa ar kosa skaidiņām. Vislabāk garšos no rīta, kad krēms būs sasūcies biskvītā.


Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 2418 | Atslēgvārdi: Dažādas tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi