Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:32
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Magoņu kūka
Sastāvdaļas     

40 g magoņu sēklu
125 ml piena
250 g sviesta, izkausēta 
miziņa no 1 citrona
275 g pūdercukura
4 olas
335 g miltu, kuriem pievienots cepamais pulveris
110 g parasto kviešu miltu
240 g svaigais siers (var lietot arī trekno bezpiedevu jogurtu, es izmantoju Vācijā iegādātu Quark, kas vairāk līdzinās samaltam biezpienam)
Glazūrai: sula no puscitrona (sulīga) + 150 g pūdercukura

Gatavošana

Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C. 

Magones aplej ar pienu un atstāt uz 10 minūtēm ievilkties.

Saputo kopā izkausētu sviestu, citrona miziņu un cukuru. Pievieno olas un turpina putot. Pievieno miltus un pienu ar magonēm. Atkal kārtīgi samaisa. Beigās iemaisa svaigo sieru. 

Mīklu lej ietaukotā pannā (23 cm) un cep vienu stundu. 

Kamēr kūka cepas, sagatavo glazūru – sajaucot pūdercukuru ar citronu sulu.

Izņem kūku no krāsns. Pirms izņemt no formas, to nedaudz atdzesē.

Kad kūka vēl nedaudz silta, to pārlej ar citronu glazūru. Ja vēlas ēd siltu, ja ir pacietība – pagaida, kamēr kūka atdziest un glazūra – sacietē! 


Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 1964 | Atslēgvārdi: Dažādas tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi