Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 18.04.2024, 16:35
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Ātrā brīvdienu kūka
Sastāvdaļas

Mīklai:
4 olas
200 g cukura 
1 paciņa vaniļas cukura 
4 ēdamkarotes ūdens 
200 g miltu 
2 tējkarotes cepampulvera

Pildījumam:
300 ml saldā vai skābā krējuma
15o g cukura
skābs ievārījums (saldētas ogas, vīnogas)
pūdercukurs

Pagatavošana

Olas ar vaniļas cukuru, cukuru un ūdeni puto karsta ūdens peldē, līdz saputo putās. Pieliek miltus un cepampulveri. Mīklu lej ar cepampapīru izklātā formā un cep 180 grādos 25 minūtes.
Gatavu kūku izņem no formas, nedaudz padzisušu pārgriež uz pusēm.

Krējumu saputo ar cukuru. Uz pirmās biskvīta kārtas liek saputoto krējumu un ogas vai ievārījumu ( ja izmanto vīnogas, tās pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus), virsū liek otru biskvīta kārtu, pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz pēc stundas. 


Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 2981 | Atslēgvārdi: Dažādas tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi