Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai: 4 olas 200 g cukura 1 paciņa vaniļas cukura 4 ēdamkarotes ūdens 200 g miltu 2 tējkarotes cepampulvera Pildījumam: 300 ml saldā vai skābā krējuma 15o g cukura skābs ievārījums (saldētas ogas, vīnogas) pūdercukurs Pagatavošana Olas ar vaniļas cukuru, cukuru un ūdeni puto karsta ūdens peldē, līdz saputo putās. Pieliek miltus un cepampulveri. Mīklu lej ar cepampapīru izklātā formā un cep 180 grādos 25 minūtes. Gatavu kūku izņem no formas, nedaudz padzisušu pārgriež uz pusēm. Krējumu saputo ar cukuru. Uz pirmās biskvīta kārtas liek saputoto krējumu un ogas vai ievārījumu ( ja izmanto vīnogas, tās pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus), virsū liek otru biskvīta kārtu, pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz pēc stundas. | |
Skatījumu skaits: 3052
| Atslēgvārdi: |