Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 27.04.2024, 06:50
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūnijs » 27 » Vārītais sviesta krēms

17:18
Vārītais sviesta krēms
   Sastāvdaļas

2 olas
250ml saldais krējums
200g nesālīta sviesta
1 glāze cukurs
3 ēd.k. milti
1,5 ēd.k. kartupeļu ciete

Pagatavošana

Olas saputo ar cukuru, kamēr masa gaiša, palielinājusies tilpumā un cukurs izkusis. 

Pievieno miltus un kartupeļu cieti, saputo. 

Saldo krējumu uzvāra un, nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu, tievā strūkliņā pielej olu masu. 

Ūdens peldē vai uz neliela karstuma karsē visu līdz sabiezē līdz bieza skābā krējuma vai biezākai konsistencei (atkarīgs no miltu briedības pakāpes, olu lieluma utml). Liek vēsumā atdzist. 

Sviestu tur istabas temperatūrā. Kad krēma masa ir atdzisusi, liekot pa karotei klāt, saputo ar sviestu.



Skatījumu skaits: 1935 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms, Garnēšana | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi