Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 20.09.2019, 12:16
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūlijs 2012  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūlijs » 20

Sastāvdaļas

300 g sviesta istabas temperatūrā
1 bundža (400 g) vārīta kondensētā piena
2 ēdamkarotes ruma

Ar šo krēmu vari gan pildīt, gan pārklāt kādu savu iecienītu kūku (ne pārlieku saldu) un izmantot arī kā savienojošo vielu, ja kūku pārklāj ar marcipānu.

Pagatavošana

Saputo sviestu, līdz tas gaišs un gaisīgs, tad pamazām ieputo vārīto kondensēto pienu, beigās ieputojot rumu, turpini, līdz masa gluda un viendabīga.
Skatīts: 2584 | Pievienoja: Rausis | Datums: 20.07.2012

   
Marcipāns ir samaltu riekstu (visbiežāk mandeļu) un pūdercukura maisījums, ko izmanto saldumu, cepumu, kūku un smalkmaizīšu pagatavošanai.

Papildus pievieno aromatizatorus (kakao, liķierus, apelsīnu miziņas, rožūdeni, garšvielas), krāsvielas un olas. Rūgtās mandeles dažkārt aizstāj ar esenci, mandeļu liķieri, rūgto mandeļu eļļu vai tās vispār neiekļauj. Šādā gadījumā marcipāna masa tiek izmantota rotāšanai, taču tai nepiemīt specifiskā marcipāna garša. 

Marcipānu ieteicams glabāt, ietītu celofānā un ieliktu ledusskapī vai saldējamā. Pirms lietošanas vēlams to paturēt ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 3439 | Pievienoja: Rausis | Datums: 20.07.2012

    
Mandeļu vārīto krēmu plaši izmanto gatavojot desertus un konditorejas izstrādājumus.

Sastāvdaļas

500 ml piena
100 g cukura
3 olu dzeltenumi 
40 g kartupeļu cietes
50 g sviesta
75 g mandeļu miltu
5 cl ruma

Pagatavošana

Uzvāra pienu katliņā. Pievieno pienam visas garšvielas, izņemot alkoholu, kafiju un mandeles, ko pievieno aukstam krēmam.

Bļodā saku ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1009 | Pievienoja: Rausis | Datums: 20.07.2012

Latvijas Reitingi