Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas olas - 5 gab. biezpiens cukurs biezpiens saldais krējums - 400 g vaniļas cukurs - 1 pac. sāls kartupeļu ciete cepamais pulveris avenes želatīns - 12 g. Pagatavošana Saldajam krējumam pievieno 6 ēdamkarotes cukura, saputo un uzmanīgi sajauc ar biezpiena masu. Biskvītam ņem 5 olas, pievieno 175 g. cukura, 6 ēdamkarotes ūdens, 1 paciņu vaniļas cukura, šķipsniņu sāls un puto ar mikseri (max ātrumu 7 min.). Pieber 125 g. miltu un 75 g. kartupeļu cietes, 1 tējkaroti cepamā pulvera, samaisa. Plātī klāj cepamo papīru, lej mīklu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 210°C apmēram 12 minūtes. Ņem 200 g. avenes un 100 g. cukura, liekam katliņā un nedaudz uzkarsējam, tad pielej iepriekš uzbriedinātu želatīnu, izmaisa un atdzesē. Tad ņem 200 g. biezpiena un sajauc ar aveņu masu. Sagriež mūsu biskvītu gareniski 5 vienādās strēmelēs (apmēram 5 cm platas) un sasmērē ar iegūto masu. Rullē kopā, līdz visas strēmelītes salīmētas. Saputo 200 g. saldo krējumu un rotā torti, pa virsu liekam avenes (var arī jāņogas). Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2628
| Atslēgvārdi: |