Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:46
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 3 » Persiki Chianti vīnā - Pesche al Chianti

23:31
Persiki Chianti vīnā - Pesche al Chianti
   

Persiki Chianti vīnā ir perfekta garšas kombinācija, it īpaši, ja persiki ir pilnībā nogatavojušies un, ja vīns ir jauns.




Sastāvdaļas

4 lieli persiki
1/2 citrona sula 
3 ēdamkarotes cukura 
1 pudele Chianti vīna


Pagatavošana

Sadaliet katru persiks astoņās daļās. Lieciet bļodā, pievienojiet citrona sulu un cukuru. Uzmanīgi samaisiet. 

Pievieno pietiekami daudz Chianti vīnu, tā, lai pilnībā nosegtu persikus. Uzlieciet vāku un ievietojiet ledusskapī apmēram 8 stundas vai uz nakti. 


Pasniedz aukstu atsevišķās krūzēs vai glāzēs.

Skatījumu skaits: 580 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Augļi, Garnēšana | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi