Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 18.04.2024, 08:13
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 3 » Marsala vīnā marinēti apelsīni

23:02
Marsala vīnā marinēti apelsīni
   




Sastāvdaļas

4 apelsīni 
1/2 kauss (60 g) rozīnes 
1/4 tase (50 g) cukura 
1 tase (230 cc) Marsala vīna 
1/2 kauss (60 g) viegli grauzdētas mandeles





Pagatavošana

Nomizo apelsīnus, atdala balto miziņu.


Pievieno rozīnes, cukuru un Marsala vīnu. Ievieto ledusskapī marinēties apmēram 2 stundas.

(Pellegrino Marsala Fine - Marsala ir lielisks vīna un brendija savienojums. Tas ir ražots Itālijas dienvidos no Grillo un Catarratto vīnogām un ir izturēts vienu gadu ozolkoks mucās. Aromāts atgādina dūmus, žāvētus augļus un rozīnes. Marsala tiek izmantota daudzu Itālijas nacionālo ēdienu pagatavošanā.)


Pasniedz ar grauzdētām mandelēm.


Skatījumu skaits: 1029 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Augļi, Garnēšana, Rieksti | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi