23:02 Marsala vīnā marinēti apelsīni |
Sastāvdaļas 4 apelsīni 1/2 kauss (60 g) rozīnes 1/4 tase (50 g) cukura 1 tase (230 cc) Marsala vīna 1/2 kauss (60 g) viegli grauzdētas mandeles Pagatavošana Nomizo apelsīnus, atdala balto miziņu. Pievieno rozīnes, cukuru un Marsala vīnu. Ievieto ledusskapī marinēties apmēram 2 stundas. (Pellegrino Marsala Fine - Marsala ir lielisks vīna un brendija savienojums. Tas ir ražots Itālijas dienvidos no Grillo un Catarratto vīnogām un ir izturēts vienu gadu ozolkoks mucās. Aromāts atgādina dūmus, žāvētus augļus un rozīnes. Marsala tiek izmantota daudzu Itālijas nacionālo ēdienu pagatavošanā.) Pasniedz ar grauzdētām mandelēm. |
|