Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:10
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 14 » Gatavojam augļu punšu - Baesuk

17:35
Gatavojam augļu punšu - Baesuk
   


Sastāvdaļas

 2 bumbieri
 50 grami svaigu ingvera saknes
 80 grami cukura
 ūdens (lai piepildītu 4 tases)

Pagatavošana

Nomizojiet ingveru, sagrieziet šķēlēs un lieciet ūdenī. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samaziniet t° un vāriet uz lēnas uguns apmēram 1/2 stundu.

Nomizojiet un sagrieziet bumbieri, plānās šķēlītēs.

Beriet katlā cukuru un bumbieri un uz lēnas uguns vāriet vēl apmēram 15-20 minūtes.

Ļauj dzērienam pilnībā atdzist un pēc tam uzglabāt ledusskapī, lai dzēriens būtu svaigs.

Pēc vārīšanas var arī dzērienam pievienot nedaudz medu.

Lejiet glāzēs un variet pasniegt! 

Labi garšo ar dažādām tortēm un kūkām! 



Skatījumu skaits: 664 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Dzērieni | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi