17:35 Gatavojam augļu punšu - Baesuk |
Sastāvdaļas 2 bumbieri 50 grami svaigu ingvera saknes 80 grami cukura ūdens (lai piepildītu 4 tases) Pagatavošana Nomizojiet ingveru, sagrieziet šķēlēs un lieciet ūdenī. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samaziniet t° un vāriet uz lēnas uguns apmēram 1/2 stundu. Nomizojiet un sagrieziet bumbieri, plānās šķēlītēs. Beriet katlā cukuru un bumbieri un uz lēnas uguns vāriet vēl apmēram 15-20 minūtes. Ļauj dzērienam pilnībā atdzist un pēc tam uzglabāt ledusskapī, lai dzēriens būtu svaigs. Pēc vārīšanas var arī dzērienam pievienot nedaudz medu. Lejiet glāzēs un variet pasniegt! Labi garšo ar dažādām tortēm un kūkām! |
|