Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Trešdiena, 24.04.2024, 01:37
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Ruletes

Spāņu rulete ''Čigāniete''
Sastāvdaļas

Biskvītam
olas - 5 gab.
cukurs - 175 g
tumšā šokolāde - 175 g

Pildījumam
saldais krējums - 300 ml
pūdercukurs - 2 ēd.k.
rums - 4-6 ēd.k.

Pagatavošana

Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē karstā ūdens peldē. 

Kamēr šokolāde mazliet atdziest, bļodā iesit olu baltumus un saputo.

Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru, līdz veidojas gaiša, krēmīga masa.

Tad saputotajiem olu dzeltenumiem pievieno izkausēto šokolādi, rūpīgi samaisa. Beigās masā iecilā saputotos olu baltumus.

Pannā klāj cepamo papīru, lej biskvīta mīklu, mazliet izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C 20-25 minūtes.

Izcepto biskvītu, nenoņemot cepamo papīru, pārklāj ar mitru drānu un atstāj atdzist vismaz uz 4 stundām.

Gatavo pildījumu.
Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru, rumu un saputo gaisīgā masā.

Uz galda klāj cepamo papīru, pārkaisa pūdercukuru un uzgāž atdzisušo biskvītu.
Biskvītam rūpīgi noņem cepamo papīru, ar nazi nolīdzina malas, smērē krēmu un ar cepamā papīra palīdzību sarullē ruleti. Liek ledusskapī atdzesēties.

Atdzisušajai ruletei ar dārzeņu nazīti uzrīvē šokolādi un pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!


Kategorija: Ruletes |
Skatījumu skaits: 2102 | Atslēgvārdi: Ruletes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi