Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Ruletes |
Tweet | |
Sastāvdaļas olas - 5 gab. cukurs - 150 g milti - 150 g cepamais pulveris - 1 tējk. šķīstošā kafija - 4 ēd.k. ūdens - 1 ēd.k. Krēmam saldais krējums 33%-35% - 250 g cukurs - 75 g krējuma liķieris „Baileys” - 100 ml tumšā šokolāde - 30 g (garnēšanai) Pagatavošana Atdala olu dzeltenumus. Pievieno cukuru un saputo. Negranulētu ķīstošo kafiju vienkārši pievieno miltiem. Ja šķīstošā kafija ir granulēta, tad kafijai pielej vienu ēdamkaroti karsta ūdens, izšķīdina, pievieno saputotajiem olu dzeltenumiem un rūpigi samaisa. Pa daļām pievieno miltus, samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās, pievieno mīklai un rūpīgi iecilā. Formā ieklāj cepampapīru, lej mīklu, izlīdzina. Liek cepeškrāsnī un cep 190º C apmēram 12 minūtes. Izklāj dvieli, uzgāž izcepto biskvītu un vēl karstu sarullē. Atdzesē. Tikmēr sagatavo krēmu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, saputo. Tad, nepārtraucot putot, pamazām pievieno atdzesētu liķieri. Atrullē biskvītu, noņem cepampapīru un smērē krēmu, izlīdzina. Sarullē bisvītu un liek uz pāris stundām ledusskapī. Izņem ruleti no ledusskapja, apgriež malas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, lej konditorejas špricē un dekorē ruleti. Jā Jums garšo kafija īru gaumē, tad šī rulete ir domāta tieši Jums. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2504
| Atslēgvārdi: |