Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Ruletes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam 3 olas Krēms Dekorēšanai Pagatavošana Olām pieber cukuru un saputo. Miltus sajauc ar kakao, pievieno saputotajām olām un samaisa. Plātī klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 15 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Tikmēr pagatavo krēmu. Katliņā lej ¾ piena, pievieno cukuru, samaisa un uzvāra. Atlikušajā pienā iemaisa kartupeļu cieti, pielej uzvārītajam pienam un karsē, līdz masa sabiezē. Liek aukstā ūdens peldē un atdzesē. Saputo sviestu, pamazām pievieno atdzesēto piena sīrupu un turpina putot. Beigās pievieno brendiju, kakao vēlreiz saputo. Izceptajam biskvītam noņem papīru un smērē krēmu. Lai biskvītu būtu vieglāk sarullēt, to liek uz cepampapīra un tad sarullē. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Kad rulete sastīvējusi, pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārsmērē ruleti un liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1617
| Atslēgvārdi: |