Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 28.03.2024, 23:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūlijs 2012  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūlijs » 14 » Starp saldo un skābo - lazdu riekstu krēms

22:20
Starp saldo un skābo - lazdu riekstu krēms
   Sastāvdaļas

Lazdu rieksti – 1 sauja
Kanēlis – 1 standziņa
Saldais krējums – ½ l
Cukurs – 2 ēdamkarotes
Citrons – 1 gab.

Pagatavošana

Liec uzsildītā pannā apgrauzdēties lazdu riekstus, pievieno arī sasmalcinātu kanēļa standziņu. Grauzdējot, lazdu rieksti ik pa brīdim jāapmaisa, lai tie nekļūtu rūgti.

Uzgrauzdētos riekstus atbrīvo no miziņām un sasmalcini.

Uzkul saldo krējumu ar cukuru. (Saldo krējumu, pirms kulšanas, vajag kārtīgi atdzesēt – tad tas labāk putosies).

Lai krēms nebūtu šķebinoši salds, uzkultajā putukrējumā iecilā sulu no vesela citrona, tad masā iecilā arī lielāko daļu grauzdēto riekstu.





Skatījumu skaits: 1221 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi