Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:17
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūlijs 2012  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūlijs » 14 » Mandarīnu krēms

21:33
Mandarīnu krēms
   Sastāvdaļas

1 liels mandarīns vai arī vairāki mazi,tā lai sula būtu 100ml
1 ola 
2 ēd.k cukurs 
1 tēj.k kukurūzas milti( ja nav kukurūzas var izmantot kviešu) 
1 ēd.k sviests 
1 ēd.k saldais krējums

Pagatavošana

Mandarīnam norīvējam miziņu un izspiežam sulu. Miziņa + sula būs neopieciešams 100ml.

Olu sakuļam ar cukuru un kukurūzas miltiem, pievienojam mandarīna sulu ar miziņu, izmaisam un liekam ūdens peldē.

Karsējam un maisam ar putojamo slotiņu līdz sāk biezēt, tad pievienojam sviestu, maisam līdz izkūst.

Kad krēms ir sabiezējis pievienojam saldo krējumu, karsējam vēl 2 minūtes.

Gatavs. Izlaižam caur sietiņu,atbrīvojoties no miziņām.
Maigs un gards krēms.
Skatījumu skaits: 738 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms, Garnēšana | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi