Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 25.08.2019, 15:24
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūlijs 2012  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūlijs » 31 » Krēms "Sabajon"

12:19
Krēms "Sabajon"
Sastāvdaļas

30gr. želantīns
6 olu dzeltenumi
100gr. pūdercukurs
druska sāls
500ml. jogurts
300 ml saldais krējums
800gr. persiki
6 ēd. k. aprikožu džems
120ml. baltvīna


Pagatavošana

Želantīnam uzlej aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.

Olu dzeltenumiem pieber sāli, pieliek cukuru un kārtīgi sajauc.


Tad pieliekam 1 ēd.k. ūdeni, masu uzliekam sildīties karsta ūdens peldē un sakuļam putās.


Pieliekam uzbriedušo želantīnu (lieko ūdeni nolēj). Ja rodās kamoliņi, ņemam palīgā mikseri.
Masu pārliekam auksta ūdens peldē, maisot atdzesējam.

Pievienojam jogurtu, saldo krējumu, 50gr. cukura, 
120ml. baltvīna
 un putojam, līdz krēms sabiezē.
Attīram persikus, sagriežam mazos gabaliņos un pievienojam masai.






Skatījumu skaits: 840 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi