Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 400g (lielā burka) marinētu šampinjonu (izmantoju Spilvas) 5 lieli vārīti kartupeļi 2 vārīti burkāni 100g Holandes vai Krievijas siera 200g majonēzes (izmantoju majonēzi Francis) 2 vārītas olas Sīki sagrieztas dilles (man bija saldētas) Sāls, pipari Pagatavošana Kartupeļus, burkānus, sieru un olas (katru sastāvdaļu atsevišķi) sarīvē uz skaidiņu rīves. Palielas bļodas apakšā kārto marinētus šampinjonus (ar kātiņiem uz augšu). Plānā kārtiņā sēnes pārlej ar majonēzi (ļoti ērti, ja majonēzes maisiņam nogriež mazu stūrīti), uzkaisa dilles, pēc tam liek vārītas olas. Atkal nedaudz pārlej ar majonēzi. Tad liek kartupeļu kārtu, kuru pārkaisa ar sāli un pipariem un atkal majonēzi. Nākamajā kārtā liek burkānus un majonēzi, visbeidzot liek sieru, un atkal majonēzi, masu ar karoti pieplacina. Torti ieliek ledusskapī vismaz uz 30min, lai savelkas, bet var likt uz visu nakti. Torti izņem no ledusskapja, uzliek virsū šķīvi un ātri apmet otrādi, pasniedz. | |
Skatījumu skaits: 3074
| Atslēgvārdi: |