Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:40
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes

Sāļā šampinjonu torte ''Zaļā pļaviņa''
Sastāvdaļas

vārītas olas
2 vistas filejas
marinēti šampinjoni
lociņi 
dilles
provansas majonēze
ar mizu vārīti kartupeļi
marinēti gurķi
vārīti burkāni
ķiploki
krievijas siers

Pagatavošana


Traukā klāj pārtikas plēvi.

1. kārta - ar cepurītēm uz leju kārto šampinjonus.

2.kārta - pārkaisa sasmalcinātus zaļumus un smērē majonēzi.

3.kārta - vārītus kartupeļus nomizo, sarīvē uz sakņu rīves, klāj pa virsu un ar roku viegli piespiež. Smērē majonēzi.

4.kārta - uz sakņu rīves sarīvē marinētus gurķus, klāj uz kartupeļu kārtas un smērē majonēzi.

5.kārta - vistas fileju apviļā garšvielu maisījumā ( 2 tējk. garšvielas vistai, 1 tējk. vegeta).
Apcep, lai gaļa būtu sulīga. Atdzesē. Sagriež gabaliņos, klāj traukā.

6.kārta - vārītas olas sarīvē un klāj uz vistas gaļas.

7.kārta - vārītus burkānus nomizo, sarīvē uz rīves. Ķiplokus smalki sarīvē. Burkānus un ķiplokus vienā trauka sajauc ar majonēzi, un klāj pa virsu gaļai.

Beigās pārkaisa ar sarīvētu sieru un visu ar roku viegli piespiež.

Liek uz diennakti nostāvēties ledusskapī.


Lai labi garšo!

Kategorija: Sāļas tortes |
Skatījumu skaits: 5597 | Atslēgvārdi: Sāļās tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi