Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas vārītas olas 2 vistas filejas marinēti šampinjoni lociņi dilles provansas majonēze ar mizu vārīti kartupeļi marinēti gurķi vārīti burkāni ķiploki krievijas siers Pagatavošana Traukā klāj pārtikas plēvi. 1. kārta - ar cepurītēm uz leju kārto šampinjonus. 2.kārta - pārkaisa sasmalcinātus zaļumus un smērē majonēzi. 3.kārta - vārītus kartupeļus nomizo, sarīvē uz sakņu rīves, klāj pa virsu un ar roku viegli piespiež. Smērē majonēzi. 4.kārta - uz sakņu rīves sarīvē marinētus gurķus, klāj uz kartupeļu kārtas un smērē majonēzi. 5.kārta - vistas fileju apviļā garšvielu maisījumā ( 2 tējk. garšvielas vistai, 1 tējk. vegeta). Apcep, lai gaļa būtu sulīga. Atdzesē. Sagriež gabaliņos, klāj traukā. 6.kārta - vārītas olas sarīvē un klāj uz vistas gaļas. 7.kārta - vārītus burkānus nomizo, sarīvē uz rīves. Ķiplokus smalki sarīvē. Burkānus un ķiplokus vienā trauka sajauc ar majonēzi, un klāj pa virsu gaļai. Beigās pārkaisa ar sarīvētu sieru un visu ar roku viegli piespiež. Liek uz diennakti nostāvēties ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 6842
| Atslēgvārdi: |