Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Iesijā bļodā miltus. Olu sakuļ un pievieno miltiem. Pievieno sviestu, cukuru, sinepes, sāli un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 2 stundām ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Vistas fileju apsmērē ar sinepēm, pārkaisa ar sāli, pipariem un ļauj 30 minūtes iemarinēties. Tad apcep eļļā zeltaini brūnas. Sagriež sīpolus. Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Liek uz pannas un nedaudz eļļā apcep. Apcepto vistas fileju sagriež gabaliņos. Tortes formā ar noņemamām malām klāj mīklu un veido maliņas. Saldajam krējumam pievieno pienu, olas, olu dzeltenumus, baziliku, oregano, sāli, piparus un sakuļ ar putojamo slotiņu. Sagriezto vistas fileju liek cepamajā formā un virsū apceptos sīpolus ar āboliem.
Pārlej ar sakulto olu masu. Pārbārsta ar sarīvētu sieru, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2532
| Atslēgvārdi: |