Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:24
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes

Fraņču sāļais pīrāgs ar vistas fileju

Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 400 g
sviests - 250 g
1 ola
cukurs - 1 ēd.k.
sinepes - 1 ēd.k.
sāls - ¾ tējk.

Pildījumam
2 vistas filejas
saldais krējums - 200 ml
piens - 100 ml
2 olas 
2 olu dzeltenumi
cietais siers - 50 g
sinepes - 1 ēd.k.
2 āboli
3 sīpoli
augu eļļa - 50 ml
cukurs - 1 tējk.
kaltēts baziliks - ½ tējk.
oregano - ½ tējk.
sāls
melnie pipari

Pagatavošana

Iesijā bļodā miltus.

Olu sakuļ un pievieno miltiem.

Pievieno sviestu, cukuru, sinepes, sāli un samīca mīklu.

Ietin pārtikas plēvē un liek uz 2 stundām ledusskapī.

Pagatavo pildījumu.

Vistas fileju apsmērē ar sinepēm, pārkaisa ar sāli, pipariem un ļauj 30 minūtes iemarinēties.

Tad apcep eļļā zeltaini brūnas.

Sagriež sīpolus. Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Liek uz pannas un nedaudz eļļā apcep.

Apcepto vistas fileju sagriež gabaliņos.

Tortes formā ar noņemamām malām klāj mīklu un veido maliņas.

Saldajam krējumam pievieno pienu, olas, olu dzeltenumus, baziliku, oregano, sāli, piparus un sakuļ ar putojamo slotiņu.

Sagriezto vistas fileju liek cepamajā formā un virsū apceptos sīpolus ar āboliem.

 

Pārlej ar sakulto olu masu.

Pārbārsta ar sarīvētu sieru, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Sāļas tortes |
Skatījumu skaits: 2532 | Atslēgvārdi: Sāļās tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi