Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:39
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 4
Viesi: 4
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Maijs 2014  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2014 » Maijs » 12 » Kā vienkāršāk sarīvēt citrona miziņu

10:54
Kā vienkāršāk sarīvēt citrona miziņu

   

 

 

 

 

 

 

   Rīvēta citrona miziņa ir ļoti aromātiska garšviela, ko bieži pievieno gan saldajiem, gan sāļajiem ēdieniem. Bet process ir diezgan ķēpīgs, jo vismaz puse miziņas rīvējot parasti saķep rīvē, - tad jāmēģina izmantot dažādas metodes, lai pēc iespējas mazākiem zudumiem to noņemtu no rīves. Arī rīves mazgāšana izrādās apgrūtinoša.

  Šo procesu iespējams padarīt vienkāršāku. Vienā kārtā ap rīvi aptin pārtikas plēvi, norīvē miziņu un noņem plēvi. Uz tās būs palikusi lielākā daļa sarīvētās miziņas.

   Lai veicas!

Skatījumu skaits: 1127 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Garšvielas | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi