Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 18.04.2024, 14:18
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Decembris 2012  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Decembris » 2 » Kā pagatavot Vecrīgas?

22:47
Kā pagatavot Vecrīgas?





Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - ½ paciņa
milti - 1 glāze
olas - 4 gab.
ūdens - 1 glāze
šķipsniņa sāls

Pildījumam
biezpiens - 200 gr.
cukurs
vaniļas cukurs
saldais krējums - 200 gr.

Pagatavošana

Gatavo mīklu.
Ņem 1 gl. ūdens, ½ paciņu sviesta, šķipsniņu sāls. Visu uzvāra, tad ņem nost no uguns un iemaisa glāzi vai pusotru miltus, izveidojās viendabīga pika, tad nedaudz atdzesē un iemaisa 4 olas līdz izveidojās viendabīga mīkla.


Tad ņem ūdens glāzi un mazo karotīti un liek mazas piciņas uz pannas cepamā papīra, pirms katras piciņas paņemšanas karotīti pamērcē aukstajā ūdenī, lai mīkla neliptu pie karotītes.


Cep 200°C apmēram 20 min. kamēr tādas smukas brūnas. Nekādā gadījumā neatveriet cepeškrāsns durtiņas, kamēr nav gatavas!


Kamēr cepās kūciņas, pagatavo pildījumu.
Ņem 200 gr. biezpiena, samaļ vai sablendē, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, pielej glāzi saldā krējumā un sablendē. Izveidojās bieza masa.


Kad kūciņas izcepušās, mazliet atdzesē un katrā ar kulinārijas šprici pilda biezpiena masu.

Gatavs! 


Skatījumu skaits: 1357 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms, Mīkla | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi