Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 14.11.2019, 06:17
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Decembris 2012  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Decembris » 04



Sastāvdaļas 

500 g dzērveņu 
200 g pūdercukura 
ūdens

Pagatavošana

No pūdercukura pagatavo cukura sīrupu. Tad ņem dzērvenes, apmērcē cukura sīrupā, nedaudz notecina un vārta pūdercukurā.

Ogas labāk uzreiz nebērt bļodā vienu uz otras, bet uzbērt uz paplātes, lai apkalst.
Skatīts: 2359 | Pievienoja: Rausis | Datums: 04.12.2012

Latvijas Reitingi