Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:41
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Maijs 2014  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2014 » Maijs » 3 » Kā pagatavot vārīto šokolādes krēmu tortēm

10:50
Kā pagatavot vārīto šokolādes krēmu tortēm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas

piens - 300 ml
2 olas
cukurs - 60 g
milti - 30 g
šokolāde - 30 g
sviests - 75 g

Pagatavošana

Cukuram pievieno vienu olu, vienu olas dzeltenumu un saputo.

Iesijā 30 g miltu un samaisa. Tad pielej 300 ml vāroša piena un sajauc viendabīgu masu.

Lej katliņā, liek uz nelielas uguns un karsē, līdz masa sabiezē.

Noņem no uguns, pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa, līdz izkust šokolāde.

Beigās pievieno sviestu un maisa ar putojamo slotiņu, līdz veidojas viendabīga, gluda masa.

Lai labi garšo!

Skatījumu skaits: 1267 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms | Reitings: 5.0/1

Latvijas Reitingi