Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:36
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 4
Viesi: 4
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Oktobris 2014  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2014 » Oktobris » 17

 

 

 

Dabiskais pektīns ir želējoša viela augļu un ogu sastāvā, kas ļauj to sulai savienojumā ar cukuru sarecēt bez palīgvielām. Ar pektīnu īpaši bagātas ir upenes, āboli, jāņogas un ērkšķogas. Gatavojot želejas, tos pievieno augļiem un ogām, kas satur maz pektīna.

Skatīts: 1386 | Pievienoja: Rausis | Datums: 17.10.2014

Latvijas Reitingi