Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:39
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes

Laša-garneļu torte
Sastāvdaļas   

Biskvītam: 
15 olas
7 ēd.k. milti
8 ēd.k. kartupeļu ciete
2tk sāļas garšvielas („Vegeta”) 

Pildījumam: 
1,2kg svaigā siera
250g mazsālīts lasis
250g garneles 

Dekorēšanai: 
nedaudz lasis un garneles
vārītas olas
svaigs gurķis
200g svaigā siera
200g sviests
zaļumi

Pagatavošana

Cep biskvītus: 
5 olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Saputo kopā ar  vegetu, kamēr palielinās tilpums. 

Pieliek miltus un saputo, lai mīkla vienmērīga. 

Olbaltumus saputo atsevišķi uzmanīgi iecilā mīklā. Uzreiz lej uz plāts un cep 15min 180°-200°. Kopā izcep 3 plāksnes.

Pildījuma svaigo sieru sadala divās daļās. Vienu sablenderē ar lasi. Liek kopā torti – pirmo plāksni apsmērē ar laša krēmu, pārliek ar otru plāksni, nosmērē ar svaigo sieru bez piedevām un pārkaisa ar garnelēm. Liek trešo plāksni.

Dekorēšana. 
Sviestu saputo. Pa karotei pievieno un puto svaigo sieru. Apsmērē tortes sānus un virsu ar gatavo krēmu. Maliņas apbārsta ar kapātiem zaļumiem. 

Virsu dekorē ar laša šķēlītēm, svaigu gurķi, olu rozītēm un garnelēm.


Kategorija: Sāļas tortes |
Skatījumu skaits: 6431 | Atslēgvārdi: Sāļas tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi