Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam: 15 olas 7 ēd.k. milti 8 ēd.k. kartupeļu ciete 2tk sāļas garšvielas („Vegeta”) Pildījumam: 1,2kg svaigā siera 250g mazsālīts lasis 250g garneles Dekorēšanai: nedaudz lasis un garneles vārītas olas svaigs gurķis 200g svaigā siera 200g sviests zaļumi Pagatavošana Cep biskvītus: 5 olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Saputo kopā ar vegetu, kamēr palielinās tilpums. Pieliek miltus un saputo, lai mīkla vienmērīga. Olbaltumus saputo atsevišķi uzmanīgi iecilā mīklā. Uzreiz lej uz plāts un cep 15min 180°-200°. Kopā izcep 3 plāksnes. Pildījuma svaigo sieru sadala divās daļās. Vienu sablenderē ar lasi. Liek kopā torti – pirmo plāksni apsmērē ar laša krēmu, pārliek ar otru plāksni, nosmērē ar svaigo sieru bez piedevām un pārkaisa ar garnelēm. Liek trešo plāksni. Dekorēšana. Sviestu saputo. Pa karotei pievieno un puto svaigo sieru. Apsmērē tortes sānus un virsu ar gatavo krēmu. Maliņas apbārsta ar kapātiem zaļumiem. Virsu dekorē ar laša šķēlītēm, svaigu gurķi, olu rozītēm un garnelēm. | |
Skatījumu skaits: 7129
| Atslēgvārdi: |