Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Sāļas tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas kārtainā mīkla Pagatavošana Maltai gaļai pievieno vienu olu, rīvmaizi, krējumu, sasmalcinātu sīpolu, sasmalcinātus pētersīļus, sāli, piparus, samīca un saveļ bumbu. Plātī klāj cepampapīru, liek maltās gaļas bumbu, mazliet saplacina un vidū iespiež iedobi. Kārtaino mīklu sagriež apmēram 1 cm platās sloksnītēs un klāj uz maltās gaļas, lai veidojas groza forma. Atsevišķi no mīklas veido groza rokturi. Sakuļ olu un pārsmērē pīrāgu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Groza rokturis izcepsies ātrāk, tāpēc, tiklīdz tas izcepies zeltaini brūns, izceļ no cepeškrāsns. Kamēr pīrāgs cepas, izvāra rīsus un sviestā izcep sēnes. Izceptajam pīrāgam pievieno rokturi, viducī ber rīsus un virsū kārto izceptās sēnes. Dekorē ar zaļumiem un pasniedz siltu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1973
| Atslēgvārdi: |