Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Picas |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai tomātu mērce - 400 ml Pagatavošana Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisa un pagaida apmēram 5 minūtes, līdz raugs ''atdzīvojas'' un maisījumā parādās burbulīši. Kad raugs uzbriedis, pievieno, miltus, olīveļļu, sāli un samīca mīklu, līdz nelīp pie pirkstiem. Pārsedz ar dvielīti un liek siltā vietā apmēram uz stundu uzrūgt. Kad mīkla uzrūgusi, izrullē pēc iespējas plānāku plāceni. Pārsmērē ar tomātu mērci, liek virsū sagrieztus sīpola gredzenus. Uz sīpoliem liek plāni sagrieztas gaļas šķēlītes un virsū mocarella sieru. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 20 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2027
| Atslēgvārdi: |