Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Picas |
Tweet | |
Sastāvdaļas ūdens - 100 ml Pagatavošana Siltu ūdeni samaisa ar cukuru, pievieno raugu un ļauj apmēram 10 minūtes ''atdzīvoties'', līdz parādās 1,5-2 cm augsta putu kārta. Lej dziļā bļodā, iemaisa sāli un olīveļļu. Iesijā miltus un labi samaisa mīklu. Pārklāj ar dvielīti un liek uz stundu siltumā uzrūgt. Desu un sieru sagriež plānās ripiņās. Izveltnē uzrūgušo mīklu, klāj plātī un pārsmērē ar tomātu mērci. Tad liek siera kārtu un virsū kārto desas ripiņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 20-25 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1341
| Atslēgvārdi: |