Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Auzu pārslu torte |
Tweet | |
Sastāvdaļas 135 gr. auzu pārslas 105 gr. milti 5 olas 225 gr. cukurs 4-5 ēdamkarotes vāroša ūdens Pagatavošana Auzu pārslas apgrauzdē, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Atdalām olu baltumus no dzeltenumiem. Baltumus ar 1/2 no cukura sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus kuļ ar otru pusi no cukura, pievienojot karsto ūdeni, līdz dzeltenums ir stingrās putās. Iecilājam olu dzeltenumu baltumā. Olu masā, nepārtraukti maisot, iejauc miltus, kas sajaukti ar auzu pārslām. Mazliet auzu pārslas atstāj apbārstīšanai. Masu lej ietaukotā veidnē un liek cepties 250° C. Tikmēr gatavo pildījumu. Saldētās zemenes sablenderē, pievienojot nedaudz cukura. Saldo krējumu sakuļ, pievieno cukuru. Kad putukrējums sakults pievienojam izkausētu želatīnu un sablenderētas zemenes. Kad biskvīts izcepies, atdzesējam to, pārgriežam uz pusēm un iesmērējam ar krēmu. Pārkaisa ar atlikušajām auzu pārslām un dekorējam. | |
Skatījumu skaits: 3396
| Atslēgvārdi: |