Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:45
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Auzu pārslu torte

Annas auzu pārslu torte
Sastāvdaļas

135 gr. auzu pārslas 
105 gr. milti
5 olas
225 gr. cukurs
4-5 ēdamkarotes vāroša ūdens

Pagatavošana

Auzu pārslas apgrauzdē, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Atdalām olu baltumus no dzeltenumiem. Baltumus ar 1/2 no cukura sakuļ stingrās putās. 
Olu dzeltenumus kuļ ar otru pusi no cukura, pievienojot karsto ūdeni, līdz dzeltenums ir stingrās putās. 

Iecilājam olu dzeltenumu baltumā. Olu masā, nepārtraukti maisot, iejauc miltus, kas sajaukti ar auzu pārslām. 
Mazliet auzu pārslas atstāj apbārstīšanai. 

Masu lej ietaukotā veidnē un liek cepties 250° C. 

Tikmēr gatavo pildījumu.
Saldētās zemenes sablenderē, pievienojot nedaudz cukura. Saldo krējumu sakuļ, pievieno cukuru. Kad putukrējums sakults pievienojam izkausētu želatīnu un sablenderētas zemenes. 

Kad biskvīts izcepies, atdzesējam to, pārgriežam uz pusēm un iesmērējam ar krēmu. Pārkaisa ar atlikušajām auzu pārslām un dekorējam.



Kategorija: Auzu pārslu torte |
Skatījumu skaits: 2578 | Atslēgvārdi: Auzu pārslu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi